Manchester Unitedin managerilla Erik ten Hagilla ei ole aikomustakaan perääntyä kiistassaan laitahyökkääjä Jadon Sanchon kanssa, kertoo Sky Sports.

United tiedotti aiemmin tässä kuussa, että Sancho, 23, harjoittelee toistaiseksi etäällä edustusjoukkueesta kurinpidollisista syistä.

Ten Hag jätti hiljattain Sanchon sivuun kokoonpanosta Arsenalia vastaan ja perusteli päätöstään sillä, että englantilaislaituri ei ollut esiintynyt vaaditulla tasolla harjoituksissa. Sancho kiisti väitteen sosiaalisessa mediassa ja sanoi, että hänet on jo pitkään leimattu ”syntipukiksi”.

Lehtitietojen mukaan ten Hag odottaa anteeksipyyntöä Sancholta, mutta kumpikaan osapuoli ei ole tullut tilanteessa vastaan. Ten Hag ei salli auktoriteettiaan kyseenalaistettavan julkisesti pelaajan toimesta. Sanchon katsotaan selkeästi rikkoneen sääntöä, sillä hän käytännössä väitti hollantilaisluotsia valehtelijaksi.

Ammattilaisjalkapalloilijoiden liitto (PFA) on tarjonnut tukeaan Sancholle, joka kokee saaneensa epäoikeudenmukaista kohtelua. Skyn tietojen mukaan myös Unitedin seurajohto ja pelaajat ovat yrittäneet korjata tilannetta.

Osa pelaajista kokee sympatiaa Sanchoa kohtaan, mutta kaikki ovat sitä mieltä, ettei hänen olisi pitänyt kyseenalaistaa ten Hagin kommentteja sittemmin poistetussa somejulkaisussaan.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
🗣 "Ten Hag has no intention of backing down in this standoff."

Erik ten Hag will not allow Jadon Sancho to return to first team training unless he apologises 🔴❌

Linkki twiittiin.