Manchester Unitedin alkukausi on ollut vaikea.

Kuudesta valioliigaottelusta tuloksena on yhdeksän pistettä ja sarjataulukon yhdeksäs sija. Lisäksi Manchester United hävisi Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelunsa Bayern Münchenille.

Ongelmat eivät ole kuitenkaan jääneet vain kentän puolelle, sillä kohuja on riittänyt myös pelikenttien ulkopuolella.

Jadon Sancho on ollut pitkälti koko syyskuun ulkona edustusjoukkueen toiminnasta. Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag jätti Sanchon ulos Arsenal-ottelun kokoonpanosta syyskuun alussa. Ten Hag kertoi sen johtuvan siitä, ettei Sancho ole harjoitellut riittävän hyvin. Sancho julkaisi sen jälkeen sosiaalisessa mediassa viestin, jossa hän ilmoitti ten Hagin väitteen olevan valheellinen. Ten Hag siirsi Sanchon ulos joukkueesta.

Sanchon pitäisi pyytää anteeksi käytöstään ten Hagilta voidakseen palata joukkueeseen, mutta toistaiseksi niin ei ole tapahtunut.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Jamie Carragher on tilanteessa ten Hagin puolella.

– Ten Hagilla ei ole mahdollisuutta hävitä tätä taistelua. Mielestäni se, mitä hän sanoi lehdistötilaisuudessa ei ollut sen suurempaa kritiikkiä. Häneltä tiedusteltiin, miksei Sancho ole mukana joukkueessa ja vastaus oli, ettei pelaaja harjoitellut hyvin.

– Ten Hag on vaikeassa tilanteessa, koska joukkue ei ole aloittanut kautta hyvin ja sen vuoksi sanotaan, että hän on menettämässä otteen pukukopista, mutta jos joukkue voittaisi otteluita, sanoisimme, että valmentaja kohtasi tilanteen ja lähetti toiminnallaan viestin pukukopille.

– Tällaisissa tilanteissa olen aina valmentajan puolella. Kyse ei ole edes suuresta kritiikistä. Sancho on ollut kammottava. Hän on ollut todella huono verrattuna siihen, mikä hänen maineensa oli ja miten paljon Manchester United maksoi hänestä.