Tottenham voitti Liverpoolin lauantaina Valioliigassa 2–1. Ottelun jälkipyykki on jatkunut kiivaana sosiaalisessa mediassa ja yleisönosastoilla. Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mielestä hänen joukkueensa sai epäreilua kohtelua.

Englantilaisessa ammattilaisjalkapallossa tuomaritoiminnasta vastaava erotuomarijärjestö PGMOL on myöntänyt, että Tottenhamin voitto oli jossain määrin väärydellä hankittu. Liverpoolin Luis Díazin avausjaksolla tekemää maalia ei olisi pitänyt hylätä paitsiona.

Liverpoolin saamat kaksi punaista korttia ovat myös puhuttaneet joitakin asiantuntijoita. Osa on arvellut, että ne tulivat heppoisin perustein.

Mac Allister (kuvassa ensimmäisenä vasemmalta) ja Romero (keskellä) Qatarin MM-kilpailuissa 2022. Kuva: Getty Images.

Tottenhamin puolustaja Cristian Romero juhli voittoa jakamalla ottelukuvia Instagramissa. Samalla hän ylisti joukkueensa taistelutahtoa. Romeron joukkuekaveri Argentiinan maajoukkueesta, Liverpoolin Alexis Mac Allister, ei voinut olla ilmaisemasta omaa näkemystään.

– [Se on] ihan normaalia, kun pelaa 12:lla [pelaajalla], kommentoi Mac Allister viitaten siihen, että päätuomari Simon Hooper olisi ollut Tottenhamin puolella.

– Painu kotiisi itkemään, Romero vastasi Mac Allisterille.

Mac Allister on sittemmin poistanut kommenttinsa. Sen sijaan, että Romero olisi saanut hänet hiljaiseksi, todennäköisempää on, että hän pelkää joutuvansa vastuuseen, jos Valioliigan johto saa vihiä hänen kirjoituksistaan.