Manchester Unitedia elokuusta 2021 alkaen edustanut Raphaël Varane tietää jotain isojen jalkapallopokaalien voittamisesta. Mestarien liigan pytty nousi ranskalaisen Real Madrid -vuosina ilmaan neljään otteeseen. Vuoden 2018 maailmanmestari uskoo nykyisen seuransa mahdollisuuksiin sanojensa mukaan jopa hämmentävän vahvasti.

– Kyllä, uskon että joukkueessa on siihen riittävästi laatua, 30-vuotias vastaa kysyttäessä Unitedin mahdollisuuksista voittaa Mestarien liiga tällä kaudella.

– Tämä on vaikea kilpailu jossa yksityiskohdat ratkaisevat, mutta meillä on tasokas, hyvällä mentaliteetilla varustettu joukkue.

Varane vaihdettiin sunnuntaina kentällä Harry Maguireen loppuminuuteilla, Erik ten Hagin ryhmän hävitessä valioliigaottelun kotonaan Crystal Palacelle lukemin 0-1. United isännöi maanosan ykköskilpailussa Galatasaraytä tiistaina.

Old Traffordin isännät ovat valioliigataulukossa seitsemän pelaamansa ottelun (3-0-4) jälkeen sijalla 10.

– Meidän on parannettava, kauden alku ei ole ollut sellainen jota odotimme. Uskon silti, että meillä on riittävästi laatua taistellaksemme maailman parhaiden kanssa.

Lähde: BBC