Chelsea on pelannut alkukauden ilman paitasponsoria. 

Chelsea tiedotti lauantaina tehneensä Infinite Athleten kanssa yksivuotisen sopimuksen. Infinite Athlete on Chelsean paitasponsori kuluvalla kaudella. Athleticin saamien tietojen mukaan Chelsea tienaa paitasponsorisopimuksesta tällä kaudella noin 45 miljoonaa euroa.

Urheiluteknologiaan perustuvan yrityksen logo koristaa Chelsean miesten ja naisten edustusjoukkueiden koti- ja vieraspaitoja.

Athleticin mukaan Chelsea neuvotteli myös vedonlyöntiyhtiö Staken kanssa paitasponsorisopimuksesta, mutta seuran kannattajat asettuivat sitä vastaan. Chelsea neuvotteli myös Saudi-Arabian valtiollisen lentoyhtiön Riyadh Airin kanssa, mutta neuvottelut päättyivät tuloksettomina.

Chelsean ja sen edellisen paitasponsorin 3 UK:n välinen sopimus päättyi viime kauteen.

Chelsea’s official Infinite Athlete sponsored home kit… ✅