Englannin jalkapalloliitto FA on langettanut yhden ottelun mittaisen pelikiellon Chelsean Reece Jamesille.

James käytti loukkaavaa kieltä tuomareita kohtaan Chelsean ja Aston Villan välisen valioliigaottelun jälkeen. James myönsi tapahtuneen. Aston Villa voitti ottelun 1-0. James ei pelannut ottelussa lihasvamman vuoksi.

James, 23, sai pelikiellon lisäksi myös 90 000 punnan, eli noin 104 000 euron sakot. James ei saa osallistua lauantaiseen Burnley-otteluun. Telegraphin saamien tietojen mukaan James olisi todennäköisesti ollut sivussa ottelusta joka tapauksessa takareisivammansa vuoksi.

Chelsean kapteeni on pelannut tällä kaudella vain yhdessä ottelussa ja siitäkin on vierähtänyt jo muutama kuukausi. James on kärsinyt viimeisen vuoden aikana lukuisista lihasvammoista.

Matt Law

@Matt_Law_DT
Reece James has been given a one-match ban by the FA - effective for Chelsea's game against Burnley, which there is every chance he might have missed through injury