Aaron Ramsey muistetaan parhaiten vuosistaan Arsenalin paidassa.

Ramsey edusti Arsenalia vuodet 2008-19. Keskikenttäpelaaja pelasi Arsenalissa 369 virallista ottelua ja juhli seurassa kolmesti FA Cupin mestaruutta.

Nykyään kasvattajaseuraansa Cardiff Cityä edustava Ramsey, 32, käväisi FourFourTwon haastattelussa ja kertoi nuoruudestaan, kun hän herätti Arsenalin lisäksi Manchester Unitedin kiinnostuksen. Ramseyn mukaan Arsène Wenger ja Sir Alex Ferguson kilpailivat hänen hankinnastaan.

Lopulta valinta päätyi Wengeriin ja Arsenaliin.

– Olin aina Cardiff Cityn kannattaja, mutta isäni kannatti Manchester Unitedia ja katsoin hänen kanssaan paljon Unitedin otteluita. Se oli outoa aikaa, kun herätin kiinnostusta molemmissa seuroissa, joita olin katsonut niin paljon lapsuudessani. Puhuin molemmille valmentajille muutaman kerran puhelimessa. Olin 17-vuotias ja sain puheluita Fergusonilta ja Wengeriltä. Se oli hullua, Ramsey muistelee.

Alaikäisenä Arsenalin edustusjoukkueeseen siirtynyt Ramsey muistaa edelleen ensimmäiset harjoitukset Wengerin alaisuudessa.

– Minusta tuntui siltä, että Arsenal oli oikea valinta. Muistan, kun menin ensimmäisen kerran harjoituksiin ja näin siellä Kolo Tourén, Cesc Fàbregasin, Emmanuel Adebayorin ja William Gallasin. Minun piti nipistää itseäni. Ajattelin, että mitä ihmettä teen täällä. Se oli minulle jännittävää aikaa.

LUE MYÖS: Aaron Ramsey pettyi Arsène Wengerin saamaan kohteluun: ”Sitä oli vaikea katsoa”