Curtis Jones on murtautunut viime vuosina Liverpoolin edustusjoukkueeseen.

Seuran oma kasvatti on pelannut urallaan yli sata ottelua ykkösjoukkueen paidassa. 

Jones, 22, on päässyt kuluvalla kaudella kolmesti Liverpoolin avauskokoonpanoon Valioliigassa. Viime kaudella keskikenttäpelaaja pelasi yli tuhat minuuttia Valioliigassa ja onnistui kolmesti maalinteossa.

Jones oli teininä todellinen huippulupaus, jota nostettiin jatkuvasti entistä vanhempien pelaajien joukkueisiin. Edustusjoukkueessa oli kuitenkin melkoinen seinä edessä.

– Akatemiassa aina hyppäsin ikäluokkia ylöspäin. Sitten nousin edustusjoukkueeseen ja minusta tuntui kuin olisin törmännyt seinään. En kyennyt ottamaan seuraavaa askelta pelaajana. Minun piti tutkia omaa peliäni ja katsoa, missä minun pitäisi kehittyä.

Jones on sittemmin yrittänyt monipuolistaa peliään.

– Olen aina ollut pelaaja, joka on halunnut vain mennä kentälle tekemään maaleja. Saada pallo jalkaan ja juosta. Sitten ymmärsin, että päävalmentaja ja muut valmentajat haluavat jotain muutakin. Nyt kannattajat sanovat, miten menen ensimmäisenä prässäämään ja juoksen eniten. Olen lisännyt sen peliini. Yritän tehdä itsestäni kokonaisvaltaisempaa pelaajaa. Minulla on vielä paljon opittavaa.