West Ham kärsi ensimmäisen tappionsa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa Olympiakosin vieraana. Kreikkalaisisännät nappasivat pisteet 2-1-lukemin.

Tappio katkaisi West Hamin 17 ottelun mittaisen voittoputken europeleissä. Seura juhli viime keväänä Konferenssiliigan voittoa.

SPORTbible

@sportbible
WWWWWWWWWWDWWWWWWL

West Ham's record breaking streak of 17 unbeaten games in Europe has come to an end after losing 2-1 away to Olympiacos ❌

Olympiakos naulasi voittomaalinsa 33. minuutilla, kun Kostas Fortounis täräytti pallon 16 metristä verkkoihin. Jälkimmäinen osuma syntyi avauspuoliskon lisäajalla keskityksen ohjaannuttua West Ham -puolustaja Angelo Ogbonnan jalasta omaan maaliin.

West Ham kavensi 87. minuutilla Lucas Paquetan osumalla brasilialaisen läimäytettyä laukauksensa komeasta volleysta sisään. Lähemmäksi vieraat eivät päässeet.

West Ham johtaa tappiosta huolimatta A-lohkoa tasapisteissä Freiburgin kanssa. Lontoolaisseura voitti kahdesta ensimmäisestä ottelustaan molemmat.