Englannin hyökkääjälegenda Gary Lineker sanoo, että hänen ensimmäinen nuuskakokeilunsa jäi myös hänen viimeisekseen.

Nuuska on nostanut Englannissa suosiotaan ammattilaispelaajien keskuudessa vaihtoehtona tupakalle. Uutisoimme aiemmin tänä vuonna Britannian ammattilaisjalkapalloilijoiden liiton (PFA) tiedotteen pohjalta, että yhä useammat pelaajat saavat tänä päivänä apua riippuvuutensa hoitoon.

Lineker, 62, oppi kerrasta, että nuuska ei sovi hänelle. Hän kertoi The Rest is Football -podcastissa, että hän testasi nuuskaa toissa vuonna EM-kisojen aattona. Hyökkääjälegenda ei aluksi halunnut ottaa nuuskaa, mutta päätti kuitenkin kokeilla sitä parin drinkin jälkeen omassa hotellihuoneessaan.

– Riisuin itseni valmiiksi nukkumaanmenoa varten, ja yhtäkkiä minua alkoi todella, todella huimata. Istun sängyllä ja olen aivan alasti. Viskasin sen jutun (nuuskan) suustani ja heitin sen suoraan roskikseen.

– Alan hikoilla, mutta palelen. Hikoilen ja hikoilen ja lattialla on lammikko, enkä pysty liikkumaan. Mietin, mitä helvettiä he ovat tehneet minulle. Lopulta makaan lattialla ja ryömin vessaan kuin käärme. Se oli ainoa tapa, jolla pääsin sinne.

– Ja juuri ennen kuin pääsin vessaan, oksensin kaikkialle. Suihkun seinälle, kaikkialle. Olin taas selälläni, ryömin kuin käärme. Pääsin sänkyyn ja ajattelin katsoa kelloa. Kello oli seitsemän aamulla. Olin kokenut seitsemän tuntia täyttä kidutusta.

The Rest Is Football

@RestIsFootball
🗣️ @GaryLineker: "I had seven hours of absolute torture"

The rise of snus in football is getting out of hand and Gary's first time trying it was certainly eventful 😅

Linkki twiittiin.