Raphaël Varanen syyskausi on ollut rikkonainen.

Varane on kärsinyt loukkaantumisista, eikä ole kuntouduttuaan päässyt takaisin Manchester Unitedin avauskokoonpanoon.

Päävalmentaja Erik ten Hag on pudottanut Varanen penkille. Jonny Evans ja Harry Maguire ovat kunnossa ollessaan pelanneet avauksen toppariparina. Evans sai hiljattain lihasvamman ja on muutaman viikon sivussa pelikentiltä.

Varane on seurannut joukkueen edelliset ottelut penkiltä. Varane ei päässyt avauskokoonpanoon viime viikonlopun Luton-ottelussakaan Evansin loukkaantumisesta huolimatta.

Rio Ferdinand kummasteli Varanen tilannetta Vibe with Five -podcastissaan.

– Jos hän on penkillä, mielestäni hän on siinä vaiheessa pelikunnossa. Ajattelen, että voit pelata, jos sinut valitaan penkille. Voit joutua kentällä jo ensimmäisellä minuutilla, jos joku loukkaantuu. Jos olet tarpeeksi hyvässä kunnossa matkustaaksesi vierasotteluun penkille, olet myös pelikunnossa. Siksi en tiedä, mistä tämä johtuu.

Ferdinand on täysin vakuuttunut siitä, ettei Varane osannut odottaa menettävänsä avauksen paikan Evansille.

– Sen tiedän, että Varane herää aamuisin ja ajattelee, että mitä ihmettä on tapahtunut. Hän miettii, että olen voittanut viidesti Mestarien liigan ja olin jokaisella kerralla joukkueeni avainpelaaja pelaten maailman parhaiden pelaajien kanssa ja nyt Manchester Unitedissa Evans on edelläni nokkimisjärjestyksessä. Ei mitään pois Evansilta. Siitä huolimatta, mitä Evans on tehnyt, on täysin mahdotonta, että Varane ajatteli menettävänsä pelipaikkansa Evansille.