Manchester Unitedilla ei ole aikomusta luopua laitahyökkääjä Jadon Sanchosta halvalla, kertoo ESPN.

Sanchon, 23, odotetaan lähtevän Unitedista tammikuussa, sillä hänet pudotettiin jo yli kaksi kuukautta sitten ykkösmiehistöstä, eikä pattitilanteeseen näytä syntyvän ratkaisua.

Unitedin manageri Erik ten Hag jätti syyskuussa Sanchon sivuun kokoonpanosta Arsenalia vastaan ja perusteli päätöstään sillä, että englantilaislaituri ei ollut esiintynyt vaaditulla tasolla harjoituksissa. Sancho kiisti väitteen sosiaalisessa mediassa ja sanoi, että hänet on jo pitkään leimattu ”syntipukiksi”.

Tilanne ratkeaisi tiettävästi sillä, että Sancho pyytäisi ten Hagilta anteeksi, mutta pelaaja ei ole siihen suostunut joukkuekaveriensa kehotuksista huolimatta.

Manchester United on valmis kuuntelemaan tarjouksia Sanchosta tammikuun siirtoikkunassa. Häntä kohtaan on lehtitietojen mukaan osoitettu kiinnostusta muun muassa Juventuksesta, Borussia Dortmundista ja Saudi-Arabiasta.

Useat seurat ovat kiinnostuneet ottamaan Sanchon lainalle, mutta niiden toiveissa on, että United maksaa valtaosan hänen 344 000 euron viikkopalkastaan.

Manchester United on periaatteessa valmis harkitsemaan lainatarjouksia, mutta se haluaa, että Sanchon tuleva seura osallistuu merkittävästi palkkakuluihin ja maksaa lainadiilistä korvauksen.

Sancho siirtyi Unitediin toissa vuonna Dortmundista 85 miljoonalla eurolla, ja hänen sopimustaan on jäljellä vielä monta vuotta. Englannin maajoukkueessakin esiintynyt laituri on jäänyt Old Traffordilla kauas hintalappunsa tuomista odotuksista.

LUE MYÖS:

ESPN UK

@ESPNUK
Manchester United are refusing to let Jadon Sancho leave on the cheap if he moves in January, a source has told ESPN's @RobDawsonESPN.

Linkki twiittiin.