Liverpoolin laitahyökkääjän Luis Díazin isä on paljastanut, että hänen poikansa unelma on pelata jonain päivänä Barcelonassa.

Kolumbialaislaituri Díaz, 26, on edustanut Euroopan-kentillä Portoa ja viime vuoden tammikuusta lähtien Liverpoolia.

Hänen sopimuksensa Liverpoolissa on voimassa vielä monta vuotta, mutta Luis Manuel Díaz kertoi Win Sportsille, että hänen poikansa unelmien täyttymys olisi päästä Katalonian suurseuraan.

– Totuus on, että tiedän hyvin vähän Barcelonasta tällä hetkellä. Se pitää paikkaansa, että Luis on uskollinen Barcelonan kannattaja, ja olisi hänen unelmansa päästä sinne. Haluaisin kiittää Portoa ja Liverpoolia siitä, miten he ovat ottaneet hänet vastaan, sanoi Díazin isä Mirrorin mukaan.

– Luis on pelaaja, jonka on helppo voittaa, koska hän on sellainen kuin on: hän on nöyrä ja omistautunut, paiskii kovin töitä. Hän on todella kurinalainen pelaaja.

– Siinä ei olisi ongelmaa, jos Luis menisi Barcelonaan, koska se on huippujoukkue, yksi maailman parhaista.

Díazin isä on itse ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa, koska hän oli lähes kaksi viikkoa kidnapattuna kapinallisryhmä ELN:n toimesta. Liverpool-laituri pääsi näkemään isänsä ensimmäistä kertaa sieppauksen jälkeen tällä viikolla.

LUE MYÖS:

Football Talk

@FootballTalkHQ
🗣️ Luis Manuel Diaz, Father of Luis Diaz: "It is true that Luis is a loyal Barcelona fan and it would be his dream to go there. 🇨🇴

So far I would like to thank Porto and Liverpool for the way they welcomed him and received him." 🔴