Aaron Ramsdale menetti syyskuussa ykkösmaalivahdin paikkansa Arsenalissa.

Kesällä Brentfordista Arsenaliin lainalle siirtynyt David Raya nappasi ykkösvahdin roolin itselleen.

Ramsdale on pelannut syyskuun alun jälkeen vain kaksi liigacupin ottelua. Arsenalin tie liigacupissa nousi pystyyn West Hamin vieraana marraskuun alussa.

Ramsdale, 25, torjui kaksi edellistä kautta Arsenalin ykkösmaalivahtina.

Arsenalin mittavan seurahistorian parhaimpiin maalivahteihin lukeutuva David Seaman otti kantaa Ramsdalen tilanteeseen BBC:n haastattelussa. Seaman pelasi Arsenalissa 13 vuoden aikana 532 virallista ottelua voittaen kolmesti Valioliigan mestaruuden.

– Jos hän ei pelaa Arsenalissa, vaikuttaa se hänen mahdollisuuksiinsa pelata maajoukkueessa. Jos ajatellaan ensi kesää, niin Aaron haluaa ehdottomasti olla Englannin pelaava maalivahti ja se tarkoittaa sitä, että hän tarvitsee peliaikaa.

Arsenal kohtaa viikonloppuna Brentfordin Valioliigassa. Raya ei pelaa ottelussa lainasääntöjen vuoksi, joten Mikel Artetan on määrä nimetä Ramsdale avaukseensa. Seamanin mukaan Ramsdale saa tietää viikonlopun jälkeen, mikä hänen tilanteensa joukkueessa on.

– Jos Aaron pelaa viikonloppuna, mutta on sen jälkeen taas penkillä, niin sitten ainakin tiedämme, kuka on Artetan nimeämä ykkösmaalivahti. Tämä tilanne ei ole suinkaan hyväksi Aaronille. Hän on huippuvahti. Se on selvää.

– Mielestäni tammikuun siirtoikkuna tulee liian nopeasti. Hän tulee saamaan paljon vastauksia kysymyksiinsä tämän viikonlopun ottelun jälkeen. Arteta sanoi Rayan hankittuaan aikovansa käyttää rotaatiota. Mielestäni se on hyvin outoa, mutta katsotaan, mitä viikonlopun ottelun jälkeen tapahtuu. Aaron on liian hyvä ollakseen kakkosvahti.

LUE MYÖS