Aaron Ramsdalen odotetaan pelaavan Arsenalin maalilla lauantain sarjaottelussa Brentfordia vastaan, koska David Raya ei saa kohdata emoseuraansa, kertoo Sky Sports.

Brentfordista lainattu Raya, 28, on aloittanut Arsenalin jokaisen sarjapelin ja Mestarien liigan ottelun syysykuun maajoukkuetauon jälkeen, vieden ykkösvahdin paikan 25-vuotiaalta Ramsdalelta.

Päätös on herättänyt paljon keskustelua, sillä Ramsdale oli kahdella edellisellä kaudella Arsenalin luottotorjuja, ja hän on pidetty pelaaja kannattajien keskuudessa.

Rayan on määrä siirtyä lainapestinsä päätteeksi pysyvällä siirrolla Arsenaliin noin 34 miljoonan euron kaupassa. Valioliigan sääntöjen mukaan hän ei saa kuitenkaan lainadiilinsä aikana kohdata Brentfordia.

Ramsdalen ja Rayan lisäksi Arsenalin edustusjoukkueen maalivahtiringissä on vain 21-vuotias virolaistorjuja Alex Hein, joka on pelannut yhden ottelun Tykkimiesten edustusjoukkueessa. Hein teki debyyttinsä viime kaudella, kun Arsenal hävisi liigacupissa Brightonille 1-3.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Aaron Ramsdale's father has criticised the manner in which Arsenal manager Mikel Arteta dropped his son for David Raya 🔴👀

Linkki twiittiin.