Crystal Palace kaavailee Nottingham Forestin manageri Steve Cooperista mahdollista korvaajaa potku-uhan alle ajautuneelle Roy Hodgsonille, kertoo The Times.

Vaikka Hodgson, 76, on ollut yhä suurempien tulospaineiden alla, on myös Cooperin asema Forestissa tarkkailun alla joukkueen voitettua yhdeksästä edellisestä Valioliiga-ottelusta vain yhden.

Palace on sen sijaan hävinnyt neljä viidestä edellisestä liigaottelustaan ja päästänyt 11 maalia. Joulukuussa lontoolaisseuran on vieläpä määrä pelata muun muassa Liverpoolia, Manchester Cityä, Chelseaa ja Brightonia vastaan.

Palace on tällä hetkellä kuuden pisteen päässä 17. sijalla olevasta Luton Townista, jolle se kaatui lauantaina 1–2-lukemin.

Palacen tehtävää on vaikeuttanut se, että keskikenttäpelaaja Cheick Doucouré kärsi Kenilworth Roadilla akillesvammasta, joka pitänee hänet sivussa koko loppukauden ajan. Tappio-ottelussa nilkuttaneen Eberechi Ezen epäillään joutuvan myös useammaksi viikoksi sivuun nilkkavamman takia.

Vaikka Palace ei aio tehdä paniikkiratkaisuja valmentajavaihdoksen suhteen, kokee seura tarvitsevansa viimeistään ensi kaudeksi nuoremman valmentajan tuoreine ideoineen.

Palace oli kiinnostunut Cooperista, 43, kun hän oli Swansea Cityn peräsimessä vuonna 2021, mutta päätyi silloin Patrick Vieiraan, joka sai potkut maaliskuussa hyvän ensimmäisen kauden jälkeen.

Johdatettuaan Swansean kahdesti peräkkäin Valioliigan nousukarsintoihin Mestaruussarjassa, hyppäsi Cooper Forestin peräsimeen vuonna 2021.

LUE MYÖS: Times: Tottenham haluaa Ange Postecogloun entisen tähtihyökkääjän

Walesilaisluotsi nosti nottinghamilaisseuran ensimmäisellä kaudellaan Valioliigaan ja ansaitsi viime kauden säilymisen yhteydessä itselleen myös jatkosopimuksen vuoteen 2025 saakka.

Cooper joutuu kuitenkin taas näyttämään olevansa seurajohdon luottamuksen arvoinen manageri lauantaina Brightonille kärsityn 2-3-kotitappion jälkeen. Forest on taulukossa 14. sijalla.