Tottenham Hotspur on erittäin kiinnostunut hankkimaan Celticin ja Ange Postecogloun entisen tähtipelaajan Jotan tammikuun siirtoikkunassa, kertoo The Times.

Vaikka pohjoislontoolaisten ensisijaisena tavoitteena on hankkia uusi keskushyökkääjä, etsii se myös lyhytaikaista korvaajaa loukkaantumisista kärsineille laitahyökkääjille Manor Solomonille ja Ivan Perisicille.

Saudi-Arabian pääsarjaseura Al-Ittihadiin kesällä siirtynyt Jota on yksi vahvimmista ja manageri Postecogloulle tutuimmista vaihtoehdoista.

LUE MYÖS: Lehti: Mason Greenwood useiden Valioliiga-seurojen tarkkailussa

Portugalilainen laitahyökkääjä nousi avainasemaan australialaisluotsin valmentamassa Celticissä, takoen skottiseuralle kahden kauden aikana komeat 28 maalia ja 26 maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa.

24-vuotias ei kuitenkaan ole pelannut nykyiselle joukkueelle sitten syyskuun, koska seurat eivät saa peluuttaa otteluissaan kuin kahdeksaa ulkomaalaista pelaajaa.

Jota olisi täten saatavilla lainasopimuksen merkeissä, mikä sopisi tiettävästi myös Tottenhamin toiveisiin.

Al-Ittihad maksoi heinäkuussa yli 25 miljoonaa euroa saadakseen Jotan Celticistä itselleen. Tämän jälkeen se lisäsi kuitenkin myös Liverpoolista napatun Fabinhon ja Real Betisistä hankitun Luiz Felipen joukkueeseen, johon kuuluivat jo ennestään Karim Benzema ja N’Golo Kanté.

Seura on liigassa neljäntenä ja AFC:n Mestarien liigan lohkonsa kärjessä.