Manchester Unitedista lainasopimuksella Getafeen siirtynyt Mason Greenwood saatetaan hyvinkin nähdä vielä Valioliigassa.

Greenwood, 22, on nauttinut vahvasta alkukaudesta Espanjan La Ligassa, jossa hän on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt kolme lisää 10 ensimmäisessä ottelussaan.

LUE MYÖS: Mason Greenwoodia houkutellaan toiseen maajoukkueeseen

Espanjalaislehti AS:n mukaan monet Valioliigan seurat ovat usein lähettäneet kykyjenetsijöitään katsomaan Greenwoodin pelejä paikan päältä.

He olivat paikalla myös viime lauantaina, kun laitahyökkääjä viimeisteli näyttävän kaukolaukausmaalin 2-1-voitossa Almeriaa vastaan.

Greenwoodin tuominen takaisin Valioliigaan on kuitenkin kiistanalainen ja arkaluonteinen asia.

Manchester United luopui lahjakkaasta laitahyökkääjästään fanien ja henkilökunnan painostuksesta, koska hänet oli pidätetty epäiltynä raiskauksen yrityksestä, pahoinpitelystä ja pakkokeinojen käytöstä, vaikka syytteet lopulta hylättiin.

LUE MYÖS: Mason Greenwood palasi kentille – katsomosta huudettiin hyökkääjälle kuolemaa

Englannin entisellä maajoukkuemiehellä on kuitenkin selvä mahdollisuus tehdä vaikutus tarkkaileviin Valioliigan seuroihin lainakautensa aikana. Madridilainen Getafe on tällä hetkellä Espanjan pääsarjassa kahdeksantena eikä ole hävinnyt sitten syyskuun lopun.

Greenwoodin sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu vuoteen 2025. Kun tämän kauden mittainen lainasopimus Getafessa umpeutuu, on seuran jälleen tehtävä iso päätös kiistellyn pelaajansa tulevaisuudesta, ellei hänet mahdollisesti yritetä hankkia muualle jo tammikuussa.