Fulham on kiinnostunut hankkimaan Fluminensen keskikenttäpelaajan Andrén tammikuussa, kertoo Sky Sports.

Liverpool teki kesällä 30 miljoonan euron tarjouksen Andrésta, 22, mutta Fluminense ilmoitti tuolloin, että se ei luovu avainpelaajastaan kesken kauden mistään hinnasta.

Myös André itse halusi jäädä Fluminenseen ja päätyi voittamaan seuran kanssa Copa Libertadoresin, eli Etelä-Amerikan Mestarien liigan.

Fluminensen puheenjohtaja Mario Bittencourt on vahvistanut, että seura on sopinut Andrén kanssa hänen lähdöstään. Brassimedian mukaan pelaajalla on lupa lähteä seurasta tammikuussa, kunhan Fluminense saa hänestä 35 miljoonaa euroa.

Liverpool päätyi hankkimaan kesällä muita vahvistuksia keskikentälleen, joten sen kiinnostus Andréa kohtaan on tiettävästi hiipunut. Brassinuorukainen on yhdistetty huhuissa myös Arsenaliin ja Manchester Unitediin.

Fulham on kaavaillut Andrésta korvaajaa João Palhinhalle, jonka odotetaan lähtevän seurasta tulevana vuonna. Hän oli jo kesällä lähellä siirtoa Bayern Müncheniin.

Kesän siirtoikkunassa Fulham tavoitteli Palhinhan, 28, korvaajaksi Manchester Unitedin Scott McTominayta, mutta lopulta kummankin pelaajan siirto jäi toteutumatta. McTominayn, 26, ei odoteta siirtyvän tammikuussa mihinkään.

Fulham haluaa lyödä muut seurat siirtokilpailussa, ja siksi lontoolaisten toimitusjohtaja Alistair Mackintosh matkusti hiljattain Brasiliaan neuvottelemaan Andrén siirrosta. Globo Esporten mukaan Fulham kokeili aiemmin tänä vuonna onneaan 20 miljoonan euron tarjouksella, mutta sai Liverpoolin tavoin pakit Fluminenselta.

Linkki twiittiin.