André Onana siirtyi kesän siirtoikkunassa Internazionalesta Manchester Unitediin yli 50 miljoonalla eurolla. 

Onanan kausi Manchester Unitedissa on ollut toistaiseksi hyvin vaikea. 

Kamerunilaisvahti on tehnyt lukuisia virheitä tolppien välissä, eikä ole onnistunut pelaamaan samalla tasolla kuin viime kaudella Interissä. 

Onana on tehnyt suuria virheitä etenkin Mestarien liigassa, jotka ovat omalta osaltaan koitumassa joukkueen kohtaloksi kilpailussa, sillä Manchester Unitedilla on enää hyvin ohuet mahdollisuudet edetä turnauksen pudotuspelivaiheeseen. Keskiviikkona Onana päästi muutaman varsin helpon maalin Galatasarayn vieraana Mestarien liigassa.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag luottaa edelleen Onanaan ja pitää hänet joukkueensa ykkösmaalivahtina. Ten Hag aikoo nimetä Onanan avauskokoonpanoon viikonlopun Newcastle-ottelussa. 

ESPN kertoo ten Hagin edelleen ajattelevan tehneen kesällä oikean ratkaisun, kun David De Gealle ei tarjottu jatkosopimusta ja seura hankki suurella rahalla Onanan tolppien väliin.

LUE MYÖS