Newcastle isännöi Manchester Unitedia lauantai-iltana Valioliigassa. Newcastle voitti ottelun lopulta 1-0.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag päätti peluuttaa laitapuolustajana tunnettua Luke Shaw’ta topparina jättäen Raphaël Varanen jälleen penkille. Varane on pelannut syyskuun jälkeen 18 minuuttia Valioliigassa. Shaw aloitti ottelun Harry Maguiren toppariparina.

Newcastle oli hallitsevampi osapuoli avausjaksolla ja kykeni luomaan muutaman todellisen huippupaikan, mutta viimeistely ontui. Maguire blokkasi mallikkaasti muutaman laukauksen. Kieran Trippier sai pallon ylärimaankin, mutta sitä lähemmäs Newcastle ei avausjaksolla päässyt.

Newcastle siirtyi ansaitusti johtoon toisen jakson alussa. Anthony Gordon sai Kieran Trippieriltä nappisyötön takatolpalle ja siirsi pallon tyhjään maaliin. 1-0.

Newcastle sai ikäviä uutisia ottelun loppuhetkillä, kun maalivahti Nick Pope loukkaantui ja joutui tulemaan vaihtoon. Martin Dúbravka pelasi loppuminuutit Newcastlen maalilla.

Eddie Howen miehistö nousi voiton myötä Valioliigassa viidenneksi. Manchester United sen sijaan tipahti seitsemännelle sijalle ja on kahden pisteen päässä Newcastlesta. Brighton voi ohittaa Manchester Unitedin sunnuntaina voittamalla omassa ottelussaan Chelsean.