Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou myöntää, että hänen joukkueellaan kävi sunnuntaina tuuri viime hetkien kohutilanteessa Manchester Cityä vastaan.

Peli oli toiseksi viimeisellä minuutilla loppulukemissaan 3-3, kun City lähti nopeaan hyökkäykseen. Emerson Royal rikkoi Cityn Erling Haalandia ja erotuomari Simon Hooper laittoi pillin suuhunsa. Haaland nousi kuitenkin takaisin pystyyn, Hooper antoi pelin jatkua ja Haaland pelasi Jack Grealishin läpiajoon.

Paitsiolippu ei noussut ja Grealish pääsi yksin Tottenhamin linjan taakse, kun yllättäen Hooperin pilli soi. Tuomari ei katsonutkaan hyötyä loppuun saakka, vaan vihelsi Citylle vapaapotkun Haalandiin kohdistuneesta rikkeestä.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Tästä vihellyksestä riittänee porua, kun Erling Haaland pelaa Jack Grealishin läpiajoon, mutta tuomari Simon Hooper viheltää Citylle vapaapotkun aiemmasta rikkeestä. 😬

#valioliiga

Postecogloulta kysyttiin, pääsikö hänen joukkueensa ”pälkähästä” pelin lopussa.

– Joo, kaipa se on niin, vastasi aussivalmentaja Goalin mukaan.

– Se ei vaikuta minuun lainkaan. En usko, että se on tämänpäiväisen pelin tarina. Tästä fantastisesta jalkapallo-ottelusta löytyy parempiakin tarinoita kuin yksi tuomaripäätös.

– Me lupasimme maaleja ja pidimme lupauksemme. Se oli viihdyttävä ottelu. Haluan voittaa heidät, mutta pitää arvostaa, kuinka fantastinen joukkue he ovat.

Postecogloun mukaan City olisi voinut paketoida pelin avausjaksolla, mutta hänen mielestään Tottenhamin nousu tasoihin oli ansaittu suoritus.

– Meillä oli tuuria, että olimme tauolle mentäessä pelissä mukana. City olisi voinut tyrmätä meidät avausjaksolla.

– Me sinnittelimme mukana, ja toinen puoliaika oli paljon parempi. Saimme peliä enemmän hallintaamme ja uskoimme enemmän itseemme. Saimme sitä palkinnon, mikä on mahtava juttu jätkille.

Tottenham on 14 kierroksen jälkeen Valioliigassa viidentenä, kaksi pistettä perässä neljäntenä majailevaa Aston Villaa.

Premier League

@premierleague
A 'never say die' attitude from Ange Postecoglou's Spurs 💪

#MCITOT

Linkki twiittiin.