Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino on käynyt pelaajiensa kanssa läpi tilanteita, joissa he ovat hankkineet turhia varoituksia.

Lontoolaiset ovat olleet 47 keltaisella ja kolmella punaisella kortillaan Valioliigan laputetuin joukkue tällä kaudella.

Chelsean kapteeni on kahdessa edellisessä ottelussa lentänyt kahdella keltaisella ulos. Ensin Reece James poistettiin kentältä Newcastlea vastaan ja häntä seuraavassa pelissä tuurannut Conor Gallagher koki saman kohtalon Brightonia vastaan.

Raheem Sterling ja Enzo Fernández taas joutuvat seuraavien keltaisten korttiensa jälkeen pelikieltoon, koska kummallakin on nyt neljä varoitusta kasassa. Marc Cucurella ja Nicolas Jackson ovat jo joutuneet kärsimään tällä kaudella pelikiellot korttitiliensä täyttymisestä.

Pochettinon mukaan Chelsean pelaajien on lopetettava tyhmien varoituksien hankkiminen.

– Puhuimme siitä tänään palaverissa ja näytimme klippejä saamistamme keltaisista korteista. Niitä on tullut liikaa, koska säännöt muuttuivat täksi kaudeksi. Meidän on oltava fiksuja, kommentoi Pochettino Telegraphin mukaan.

– Puhuimme Nicolas Jacksonin saamasta keltaisesta kortista, joka tuli tuomarille valittamisesta. Vastustaja teki rikkeen, eikä saanut keltaista korttia. Hän valitti siitä ja sai itse keltaisen kortin. Me saamme tällä tavalla kortteja.

– Meidän on oltava fiksuja ja kehityttävä tällä osa-alueella. Emme voi olla typeriä ja toistaa ja toistaa ja toistaa samoja virheitä.

Opeoluwapo

@DuskyObsidian
Breakdown of yellow cards received by Chelsea this season..
Too many silly cards for kicking the ball away and arguing

Linkki twiittiin.