Jamie Carragher uskoo kahden ongelman voivan viedä Arsenalilta Valioliigan mestaruuden tällä kaudella. Liverpool-legenda on epävarma Tykkimiesten maalivahtitilanteesta ja viime hetken ratkaisuosumista.

Mikel Arteta on suosinut Brentfordista värväämäänsä David Rayaa tällä kaudella Aaron Ramsdalen edellä. Espanjalaisvahdin virhealttius on kuitenin herättänyt kysymyksiä.

Arsenal onnistui voittamaan tiistaina Lutonin 4-3-lukemin vasta lisäajan maalilla. Lontoolaisseura jahtaa ensimmäistä Valioliiga-titteliään vuoden 2004 jälkeen.

– On kaksi asiaa (maalivahtitilanne ja viime hetken maalit), joiden vuoksi en usko Arsenalin voittavan Valioliigaa, Carragher arvioi Sky Sportsilla.

– En pysty muistamaan montaakaan joukkuetta, jos ketään jotka olisivat voittaneet mestaruuden ilman maalivahtipeliä. Heidän maalivahtitilanteensa ei vain tunnu oikealta. Sitten myös ne viime hetken maalit. Ne voivat olla hyvä- tai huono juttu.

– Viime hetken maaleja tarvitaan mestaruuteen, mutta näissä otteluissa sitä on tapahtunut liian usein. Nämä pelit voivat mennä myös toisin päin. Vaikuttaa siltä, että jokainen ottelu ratkeaa vasta loppumetreillä. Mikään ei tunnu helpolta.

Arsenal johtaa 15 ottelun jälkeen Valioliigaa kahden pisteen erolla Liverpooliin.

LUE MYÖS!