Fulham murskasi Nottingham Forestin keskiviikkoiltana Valioliigassa tylysti 5-0. 

Fulham-kärki Raúl Jiménez viimeisteli kaksi maalia.

Keskiviikkoiset maalit mukaan luettuna Jiménez on iskenyt kuluvalla sarjakaudella kolme maalia. Kauden avausmaali syntyi marraskuussa Aston Villan verkkoon. Jiménez ehti pelata yhteensä jopa 33 valioliigaottelua ilman tehtyä maalia ennen osumaansa Villa Parkilla.

Jiménezin viime vuodet ovat olleet vaikeita. Meksikolaiskärki sai vakavan päävamman marraskuussa 2020 Arsenalia vastaan pelatussa sarjaottelussa. Jiménezin kallo murtui ja hyökkääjä oli lopulta noin kahdeksan kuukauden ajan sivussa pelikentiltä. 

Jiménez on sittemmin kärsinyt maalinteko-ongelmista, eikä tehnyt viime kaudella Wolverhamptonin paidassa ainuttakaan maalia Valioliigassa.

Nottingham-ottelun maalit tulivat siten tärkeään paikkaan.

– Fantastinen fiilis. Tarvitsin tällaisen illan. Toivottavasti paineet lähtisivät pois. Teen töitä sen eteen. En välttämättä koe painetta, mutta ympärilläni on jatkuvasti jotain, koska olen hyökkääjä ja minun pitää tehdä maaleja ja olla hyödyksi joukkueelle. Minun on jatkettava näin, Jiménez summasi.

Fulham on parhaillaan 12. sijalla Valioliigassa.