Tottenham ja Newcastle kohtasivat toisensa sunnuntaina Valioliigassa.

Viimeisestä viidestä ottelustaan neljä hävinnyt Tottenham palasi voittojen tielle kaadettuaan Newcastlen tyylipuhtaasti 4-1. Newcastle koki siten viikon toisen murskatappion, sillä se hävisi torstaina 0-3-lukemin Evertonille.

Destiny Udogie viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin 26. minuutilla. Richarlison vastasi kahdesta seuraavasta ja todellisen tehoillan viettänyt Heung-min Son teki rangaistuspotkulta Tottenhamin neljännen maalin. Son syötti Tottenhamin kaksi ensimmäistä maalia.

Joelinton viimeisteli lisäajalla Newcastlen ainokaisen, joka jäi samalla laihaksi lohduksi.

Richarlison, 26, oli viimeistellyt ennen sunnuntaista ottelua vain yhden maalin tällä kaudella Valioliigassa. Hyökkääjä on saanut huomattavasti kritiikkiä peliesityksistään, mutta iski kaksi tärkeää maalia Newcastlen verkkoon.

Tottenham on Valioliigassa viidentenä. Neljäntenä majaileva Manchester City on kolmen pisteen päässä Tottenhamista. Newcastle jatkaa seitsemäntenä.

LUE MYÖS: Manchester City katkaisi voitottoman putkensa Valioliigassa – Chelsea hävisi taas!