Anthony Martialin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Athleticin mukaan Manchester United ei aio käyttää sopimuksessa olevaa optiota ensi kaudesta.

Martial saattaa jättää Manchester Unitedin jo tammikuun siirtoikkunassa, jos seura saa hyökkääjästä tarpeeksi hyvän tarjouksen.

28-vuotias ranskalaiskärki on viimeistellyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna vain kaksi maalia. Martial on jäänyt varsin pienelle vastuulle Erik ten Hagin alaisuudessa ja on pelannut Valioliigassa ja Mestarien liigassa yhteensä alle 500 minuuttia.

Martial on edustanut Manchester Unitedia yli kahdeksan vuoden ajan. Manchester United hankki hyökkääjän AS Monacosta 60 miljoonalla eurolla kesällä 2015. Martial on pelannut vuosien saatossa Manchester Unitedissa 317 virallista ottelua ja tehnyt niissä 90 maalia.

Tammikuun siirtoikkunan on määrä olla varsin vilkas Old Traffordilla, sillä Manchester United on asettanut myös Jadon Sanchon, Casemiron ja Raphaël Varanen myyntiin. Lue lisää täältä.