Aston Villa voitti lauantaina Arsenalin 1-0. 

Loistavaa kautta pelaava Aston Villa voitti aiemmin tällä viikolla myös Manchester Cityn ja on noussut Valioliigassa jo kolmanneksi. Aston Villa on vain kahden pisteen päässä Valioliigaa johtavasta Liverpoolista.

Aston Villan ykkösvahti Emi Martínez kokee joukkueen olevan mukana mestaruustaistelussa.

– Tietenkin olemme siinä mukana. Kun voitat samalla viikolla Manchester Cityn ja Arsenalin kontrolloiden ensimmäistä ottelua mielin määrin ja sitten kärsien 85 minuutin ajan Arsenalia vastaan silti voittaen…. Haluan uskoa, Martínez viittasi mestaruuteen.

Aston Villan päävalmentaja Unai Emery on eri mieltä maalivahtinsa kanssa. Emery ei halua suinkaan hätäillä tai ylireagoida mestaruustaistelukommenttien kanssa.

– Puhun tästä 32 pelatun kierroksen jälkeen. Tällä minuutilla emme ole haasta mestaruudesta. Tietenkin olemme nyt neljän joukossa ja meidän on yritettävä pysyä siellä. Vastustajat eivät dominoi pelitapahtumia kotiotteluissamme. Meidän on pelattava samalla tavalla kuin kotiotteluissa, Emery totesi.