Aston Villan tähtihyökkääjä Ollie Watkins osui entistä seuraansa vastaan, kun joukkue nousi tappioasemasta 2–1-voittoon Brentfordin vieraana.

Ottelun jälkeen Watkins syytti erästä Brentfordin kannattajaa hänen jatkuvasta piinaamisestaan sunnuntain pelissä, jossa nähtiin kaksi pelaajien välistä tappelua hänen voittomaalinsa jälkeen.

Watkins, 27, puski kauden yhdeksännen Valioliiga-osumansa ottelun 85. minuutilla ja tuuletti sitä osoittamalla intensiivisesti yhtä tiettyä Brentfordin kannattajaa maalin takana.

Erikoinen tuuletus, joka aiheutti torikokouksen Brentford-maalin sisällä, johtui Watkinsin mukaan yhden tietyn kannattajan jatkuvista huuteluista.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

EuroFoot

@eurofootcom
⚽️✨ Ollie Watkins: "There was one person who was abusing me all game. The celebration wasn't to anyone else, it was directed directly at him!" 👀

85th minute winner from OW vs Brentford.

– Se oli hieman kiihkeä peli, ja se kaikki lähti minun tuuletuksestani, mutta se ei johdu kunnioituksen puutteesta faneja kohtaan, Watkins sanoi ottelun jälkeen.

– Rakastan seuraa, pelaajia ja henkilökuntaa, minulla ei ole pahaa sanaa heitä vastaan. Mutta siellä oli yksi henkilö, joka pahoinpiteli minua koko pelin ajan. Tuuletukseni ei kohdistunut keneenkään muuhun, vaan se oli suunnattu suoraan hänelle.

The Telegraphin mukaan kannattajan loukkaukset koskivat Watkinsin perhettä.

Englannin maajoukkuehyökkääjä pelasi Brentfordissa vuosina 2017-2020 kunnes Aston Villa hankki hänet itselleen 34 miljoonalla eurolla.

– [Brentfordin manageri Thomas Frank] kysyi minulta, miksi olin tuulettanut niin, ja se johtuu tuosta (kannattajasta), Watkins jatkoi.

– Minusta tuntuu, että olen tehnyt niin paljon sen seuran eteen, ja he ovat tehneet niin paljon myös minulle. Jalkapallo on jalkapalloa, ja vitsailu kuuluu asiaan. Ei kuitenkaan silloin, kun se on henkilökohtaista.

– Jos seura ei usko minua, se on heidän asiansa – mutta olen selittänyt sen Thomasille, ja hän tietää, etten toimisi noin ilman syytä.

Aston Villa on voittonsa myötä Valioliigan sarjataulukossa kolmantena.