Watfordin seuralegenda ja entinen Valioliiga-hyökkääjä Troy Deeney on hyppäämässä uuden haasteen pariin.

Deeney, 35, on nimitetty yllättäen Englannin Kakkosliigassa pelaavan Forest Green Roversin uudeksi päävalmentajaksi, vahvistaa seura verkkosivuillaan.

Forest Green on erottanut päävalmentaja David Horsemanin voitettuaan vain kaksi edellisestä 14 ottelustaan Kakkosliigassa, jossa se on viimeistä edellisellä sijalla.

Täysin uuden managerin palkkaamisen sijaan se on päättänyt ylentää avainpelaajistoonsa kuuluvan Deeneyn päävalmentajan tontille hänen liityttyä seuraan pelaajavalmentajana viime elokuussa.

LUE MYÖS: Saudi-Arabiasta potkut saanut manageri palaa Valioliigaan

Kapteeninnauhaa joukkueessa kantanut Deeney on pelannut tällä kaudella 16 sarjaottelussa, joissa se on tehnyt neljä maalia.

Myös Birmingham Cityssä ja Walsallissa urallaan pelannut konkarihyökkääjä ei omaa aiempaa valmennuskokemusta.

– Olen erittäin tyytyväinen ja kunnioitettu, että minut on nimitetty uudeksi päävalmentajaksi. Tiedän, että faneilla on paljon kysymyksiä, joihin vastaan mahdollisimman pian. Emme aio piiloutua tehtävästämme, vaan olemme avoimia ja rehellisiä matkan varrella, Deeney kertoo seuran verkkosivuilla.

– Troy tuli seuraan ottaakseen seuraavan askeleen urallaan. Tämä tapahtuu nyt odotettua nopeammin, mutta hän on jo rakentanut vahvat suhteet henkilökuntaamme, joukkueeseemme ja faneihimme. Hänellä on hyvät edellytykset vastata haasteeseen, seuran puheenjohtaja Dale Vince lisäsi.