Real Madrid kärsii hyvin merkittävästä loukkaantumisaallosta etenkin puolustuksessaan.

Antonio Rüdiger on parhaillaan joukkueen ainoa pelikuntoinen toppari. Real Madridin on määrä hankkia uusi toppari tammikuun siirtoikkunassa.

Madridilaislehti AS:n saamien tietojen mukaan Real Madrid ja joukkueen päävalmentaja Carlo Ancelotti ottaisi ilomielin Raphaël Varanen takaisin seuraan. Varane on jäänyt kuluvalla kaudella selvästi odotettua pienemmälle vastuulle Manchester Unitedissa.

Ancelotti arvostaa Varanea ja pitää tärkeänä etenkin sitä, ettei toppari tarvitsisi aikaa sopeutua Real Madridiin. Varane pelasi Real Madridissa vuodet 2011-21.

Varanen nykyisen sopimuksen oli määrä päättyä ensi kauden jälkeen, mutta Athleticin saamien tietojen mukaan osapuolilla on vain optio jatkaa sitä ensi kaudeksi. Jos optiota ei käytetä, voi Varane poistua Manchester Unitedista vapaana agenttina jo kuluvan kauden jälkeen.

AS:n mukaan Varanen paluussa Real Madridiin on ainakin yksi mutka matkassa – nimittäin korkea palkka. Varane tienaa Manchester Unitedissa noin 15 miljoonaa euroa nettona kaudessa. Real Madridissa nettovuosipalkka oli kahdeksan miljoonaa euroa.