Christopher Nkunku siirtyi kesällä RB Leipzigistä Chelseaan noin 60 miljoonalla eurolla.

Nkunku loukkasi kesällä polveaan ja oli sivussa pelikentiltä joulukuulle saakka. Kesähankinta debytoi Chelsean paidassa reilu viikko sitten. Nkunku on saanut peliaikaa kolmessa ottelussa ja tehnyt reiluun 120 peliminuuttiin yhden maalin.

Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino nimesi Nkunkun ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon aiemmin tällä viikolla, kun Chelsea voitti Crystal Palacen 2-1.

– Se merkitsi minulle henkilökohtaisesti todella paljon. Olen onnellinen, sillä siitä ehti kulua puoli vuotta, kun olin edellisen kerran avannut ottelun. Minusta tuntuu hyvältä ja tärkeintä on se, ettei minulla ollut minkäänlaisia kipuja ottelun jälkeen. Keskitymme kehittämään kuntoani.

– Totta puhuen kuntouttaminen oli todella rankkaa. Oli keskityttävä ja tehtävä kovasti töitä päästäkseni pelikuntoon. Tulevaisuus näyttää hyvältä.

Chelsea pelaa surkeaa kautta. Se on jäänyt kauas Mestarien liigaan oikeuttavista paikoista. Nkunku muistuttaa, että kyseessä on kuitenkin nuori joukkue.

– Meidän on oltava keskittyneitä jokaisessa ottelussa ja harjoituksissa parantaaksemme peliämme. Meillä on nuori, mutta todella laadukas joukkue. Meidän on tehtävä yhdessä kovasti töitä.