Roberto De Zerbi uskoo James Milnerin intohimon, asenteen ja energian voivan kantaa veteraanin peliuraa vielä vuosien ajan. Brightonin keskikenttäpelaaja lähestyy Valioliigan kaikkien aikojen otteluennätystä,

Torstaina 38 vuotta täyttävä Milner saavuttaa tiistaina West Hamia vastaan 632. Valioliiga-ottelunsa nousee ottelutilastossa Ryan Giggsin kanssa tasoihin.

Valioliigan ottelutilaston kärkinimi on Gareth Barry, joka sai urallaan 652 peliä tililleen. Milnerin kesällä allekirjoittama sopimus Brightonin kanssa oli vuoden mittainen. Sopimuksessa on kuitenkin optio lisävuodesta, joka mahdollistaisi ennätysjahdin jatkumisen.

– Hänellä on loistava energia ja hän voi pelata vuosia. Jamesilla on laatua, mutta hänen energiansa, intohimonsa ja asenteensa ovat vielä tärkeämpiä. Hän on voittanut kaiken jalkapallossa. Hän kuitenkin auttaa myös harjoituksissa muita pääsemään uudelle tasolle, De Zerbi kehui Milneriä lehdistölle.

Milner on voittanut urallaan kolmesti Valioliigan, kaksi FA Cupia ja kerran Mestarien liigan. Pelaaja on edustanut myös Liverpoolia, Manchester Cityä Aston Villaa, Newcastlea ja Leedsiä.

LUE MYÖS!