Borussia Dortmund on kiinnostunut hankkimaan Chelsean laitapuolustajan Ian Maatsenin, kertoo Telegraph.

Viime kesänä Burnley oli valmis ottamaan Maatsenin, 21, lainalle diilillä, jonka päätteeksi hän olisi siirtynyt pysyvästi Turf Moorille 36 miljoonan euron korvausta vastaan. Chelsea hyväksyi tarjouksen, mutta pelaaja itse ei halunnut siirtyä viime kauden lainaseuraansa.

Maatsen on esiintynyt tällä kaudella 15 ottelussa, mutta hän on saanut yhteensä alle 400 minuuttia peliaikaa.

Telegraphin mukaan Dortmundissa ollaan luottavaisia sen suhteen, että seura pääsee Chelsean kanssa sopuun siirrosta. Chelsea haluaisi ensisijaisesti myydä Maatsenin, mutta Dortmund haluaisi hänet ennemmin lainalle. Neuvottelut siirrosta ovat käynnissä.

Hollantia nuorten maajoukkueissa edustanut Maatsen siirtyi Chelseaan 16-vuotiaana. Burnleyn lisäksi hän on aiemmin käynyt lainalla myös Coventryssa ja Charltonissa.

Linkki twiittiin.