Villarrealin hyökkääjä Ben Brereton Díaz siirtyy loppukaudeksi lainalle Sheffield Unitediin. Diili ei sisällä osto-optiota tai -velvoitetta.

Brereton Díaz, 24, siirtyi Villarrealiin viime kesänä jätettyään Mestaruussarjan Blackburnin, jossa hänen sopimuksensa päättyi. Hän on kuitenkin päässyt La Ligassa avaukseen vain kahdesti, eikä hän ole vielä saanut maalitiliään auki Espanjassa.

Kahdella viimeisellä kaudellaan Englannissa Brereton Díaz tykitti Blackburnille yhteensä 38 maalia. Sarjajumbo Sheffield United on ollut tällä kaudella Valioliigan tehottomin joukkue 15 osumallaan.

Brereton Díaz on syntynyt Englannissa, mutta hän edustaa maajoukkuetasolla Chileä fanin aloittaman nettikampanjan johdosta. Hyökkääjä haluaa saada säännöllisesti peliaikaa ennen ensi kesän Copa Américaa.

– Heti kun tiesin, että kiinnostusta oli, puhuin muutamalle ihmiselle, ja saimme asian nopeasti hoidettua. En oikein päässyt pelaamaan siellä (Espanjassa), ja minulle sanottiin, että voisin lähteä lainalle, joten on hienoa olla nyt Englannissa näin hienossa seurassa, jonka tunnen hyvin entisenä vastustajana. En malta odottaa, että pääsen aloittamaan, kommentoi Brereton Díaz.

Athleticin mukaan Brereton Díazilla oli vaihtoehtoja myös Espanjassa, mutta hän halusi palata Englantiin ja kokea Valioliigassa pelaamisen ensimmäistä kertaa urallaan.

Sheffield United

@SheffieldUnited
Welcome, Ben. 🇨🇱

Ben Brereton Díaz signs on loan from Villarreal CF until the end of the season.

Linkki twiittiin.