Englannin maajoukkueen hyökkääjä Ivan Toney teki lauantaina hattutempun Brentfordin kakkosjoukkueelle hänen pelikieltonsa lähestyessä loppuaan.

Toney, 27, pelasi 75 minuuttia, kun Brentford voitti Southamptonin alle 23-vuotiaiden joukkueen 5-1. Hän iski avausjaksolla kaksi osumaa ja sai hattutemppunsa täyteen toisella puoliskolla.

Englannin jalkapalloliitto (FA) langetti Toneylle viime toukokuussa kahdeksan kuukauden pelikiellon lukuisista vedonlyöntirikkomuksista.

Toneyn pelikielto päättyy virallisesti vasta 17. tammikuuta, mutta hän saa pelata ystävyysotteluissa suljettujen ovien takana. Brentfordin harjoituksiin hän sai palata viime syksynä.

Pelaamattomuudestaan huolimatta Toneyn nimi on pyörinyt siirtohuhuissa kuukausien ajan. Hän teki viime kaudella 20 maalia Valioliigassa, mikä herätti tiettävästi ainakin Arsenalin ja Chelsean kiinnostuksen.

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank sanoi tällä viikolla, että Toney voi jättää seuran tässä kuussa vain, jos hänestä tehdään ”uskomaton” tarjous.

Toneyn odotetaan palaavan tositoimiin Brentfordin ykkösmiehistön kanssa 20. tammikuuta Valioliigan kotiottelussa Nottingham Forestia vastaan.

LUE MYÖS:

Brentford FC

@BrentfordFC
🎩 @ivantoney24 in the goals

Enjoy the Big Man's hat-trick ⤵️

Linkki videoon.