Wolverhampton on kiinnostunut Chelsean hyökkääjästä Armando Brojasta, kertoo Guardian.

Brojan, 22, tulevaisuus riippuu pitkälti siitä, hankkiiko Chelsea uuden hyökkääjän tässä kuussa. Chelsea on yhdistetty huhuissa useisiin hyökkääjiin, kuten Napolin Victor Osimheniin ja Brightonin Evan Fergusoniin.

Albanialaiskärki Brojan odotetaan putoavan pieneen rooliin, jos Chelsea värvää lisää tulivoimaa hyökkäykseensä. Hän on ollut tällä kaudella seitsemän kertaa Chelsean avauskentällisessä, mutta Brojalla on ollut vaikeuksia päästä vauhtiin viime kaudella sattuneen polvivamman jälkeen. Maalinteossa hän on onnistunut kahdesti.

Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino on sanonut odottavansa Brojalta paljon, mutta tällä hetkellä albanialaishyökkääjän maalitahti ja odotukset eivät kohtaa. Lontoolaisille tilanne on haastava, sillä Christopher Nkunku kärsii lonkkavammasta ja Nicolas Jackson on Senegalin mukana Afrikan mestaruusturnauksessa.

Wolvesin kiinnostus Brojaa kohtaan on vielä alustavaa, mutta seura haluaa hankkia hyökkääjän tässä kuussa. Yksi toinen mahdollisista kohteista on West Hamin Danny Ings.

Jos Broja on saatavilla, Wolves saattaa tarjota Chelsealle lainadiiliä, joka sisältäisi osto-option. Monet muutkin seurat tarkkailevat albanialaiskärjen tilannetta.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!