Erik ten Hag on valmentanut Manchester Unitedia noin puolentoista vuoden ajan.

Viime kaudella ten Hag johdatti Manchester Unitedin Valioliigassa kolmanneksi. Joukkue voitti ten Hagin alaisuudessa Liigacupin mestaruuden ja selvisi FA Cupin finaaliin. 

Kuluva kausi on ollut huomattavasti vaikeampi ja tulokset ovat laahanneet. Manchester United on parhaillaan seitsemäntenä Valioliigassa. Lisäksi seura on pudonnut niin Mestarien liigasta kuin Liigacupistakin.

Manchester Unitedin Scott McTominay kertoi High Performancen haastattelussa, millainen valmentaja ten Hag on. McTominay nosti esiin etenkin korkean vaatimustason.

– Valmentajamme on todella vaativa. Hän on asettanut hyvin korkeat standardit ja jokaisen joukkueen jäsenen on toteltava niitä, ja mielestäni se on loistavaa. Juuri niin sen pitääkin mennä varsinkin Manchester Unitedin kaltaisessa seurassa. Meidän kaikkien on käyttäydyttävä asiallisesti ja oltava ammattimaisia kaikessa, mitä teemme.

McTominayn mukaan ten Hag kiinnittää paljon huomiota muun muassa pelaajien pukeutumiseen.

– Ten Hag antaa muun muassa valtavasti painoarvoa aikatauluille. Kaikkien on näytettävä samalta ja pukeuduttava samoihin vaatteisiin. Kaiken sen tarkoituksena on parantaa joukkuetta, jottei kenelläkään ole isoa egoa ja kaikki pelaajat ovat samassa veneessä.

LUE MYÖS: Scott McTominay otti kantaa peliaikaansa Manchester Unitedissa: ”Voit ottaa sen henkilökohtaisesti…”

LUE MYÖS