Liverpool eteni sunnuntaina FA Cupin viidennelle kierrokselle kaatamalla Mestaruussarjan Norwichin 5-2 kotikentällään.

Punapaidat siirtyivät johtoon 16. minuutilla hallittuaan peliä suvereenisti. Neljättä otteluaan edustusjoukkueessa pelannut James McConnell keskitti ja Curtis Jones puski pallon sisään.

Kotiyleisön yllätykseksi Norwich tuli vain hetkeä myöhemmin tasoihin ensimmäisestä paikastaan, kun Ben Gibson puski pallon kulmapotkusta verkkoon.

Tasatilanteessa jatkettiin vain joitain minuutteja, kunnes Liverpool siirtyi takaisin johtoon. Esityön osumaan teki Conor Bradley, joka riisti pallon Norwichilta, pelasi yhden seinäsyötön ja tarjoili kuulan Darwin Núñezille, joka latasi sen sisään.

Toista jaksoa oli takana kahdeksan minuuttia, kun Liverpool iski kolmannen maalinsa. Norwichin puolustus ei saanut katkottua Jonesin pitkää avausta ja Diogo Jota täräytti puolivolleyn sisään.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Liverpool heilutti verkkoa jälleen, kun Virgil van Dijk puski Dominik Szoboszlain antaman kulmapotkun sisään.

Myös Norwich antoi vielä hurraamisen aihetta vieraskannattajilleen, kun Borja Sainz tykitti 69. minuutilla komean kierteisen kudin maaliin.

Loppulukemista vastasi Ryan Gravenberch, joka puski viimeisellä minuutilla vielä yhden osuman isännille.

Liverpool kohtaa viidennellä kierroksella joko Watfordin tai Southamptonin, jotka joutuvat 1-1-tasapelinsä myötä uusintaotteluun.