Chelsea on sittenkin valmis päästämään hyökkääjänsä Armando Brojan lainalle, kertoo Athletic.

Alun perin Chelsea oli valmis luopumaan Brojasta, 22, tässä kuussa vain pysyvällä siirrolla tai lainadiilillä, joka sisältäisi ostovelvoitteen. Tuo mahdollisuus on yhä olemassa, jos Chelsea saa pelaajasta haluamansa korvauksen.

Albanialaiskärki ei lähde kuitenkaan edes väliaikaisesti muualle ilman, että Chelsea saa lainadiilistä ”merkittävän” korvauksen ja takeet siitä, että hän pääsee pelaamaan.

Jos Chelsea ei ole tyytyväinen tarjottuihin ehtoihin, Broja ei luultavasti lähde siirtoikkunan päätöspäivänä mihinkään. Chelsea on kuitenkin keventänyt vaatimuksiaan, jotka sillä oli vielä tammikuun alussa. Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta, että Chelsea on asettanut Brojalle lähes 60 miljoonan euron hintalapun.

Wolverhampton tavoitteli Brojaa tällä viikolla lainatarjouksella, johon Chelsea ei ollut tyytyväinen. Myös Fulham on kiinnostunut Albanian maajoukkuehyökkääjästä, joka on yhdistetty huhuissa moneen eri seuraan.

Brojalla on ollut tällä sesongilla vaikeuksia päästä vauhtiin viime kaudella sattuneen polvivamman jälkeen. Albanialaiskärki on esiintynyt 19 ottelussa, mutta onnistunut maalinteossa vain kahdesti.

Parasta osaamistaan Broja on näyttänyt lainapesteillä Vitessessä ja Southamptonissa, joille kummallekin hän iski kymmenisen osumaa.

Hänen ja Chelsean sopimus on voimassa kesään 2028 saakka.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!