Chelsea on valmis myymään Armando Brojan tässä kuussa, mutta se haluaa yli 50 miljoonaa puntaa (58 miljoonaa euroa) hyökkääjästään, kertoo Telegraph.

Broja, 22, on herättänyt kiinnostusta Wolverhamptonissa, Fulhamissa, West Hamissa ja ulkomailla, mutta nähtäväksi jää, onko kukaan valmis maksamaan Chelsean haluamaa siirtokorvausta.

Alun perin uskottiin, että Brojan tulevaisuus riippuisi siitä, hankkiiko Chelsea tässä kuussa uuden hyökkääjän. Telegraphin mukaan lontoolaiset ovat joka tapauksessa valmiita luopumaan hänestä, jos jokin seura on valmis maksamaan pyydetyn summan.

Brojalla on ollut tällä sesongilla vaikeuksia päästä vauhtiin viime kaudella sattuneen polvivamman jälkeen. Albanialaiskärki on esiintynyt 17 ottelussa, mutta onnistunut maalinteossa vain kahdesti.

Parasta osaamistaan Broja on näyttänyt lainapesteillä Vitessessä ja Southamptonissa, joille kummallekin hän iski kymmenisen osumaa.

Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoi aiemmin tässä kuussa, että hän pitää Brojaa yhtenä Euroopan potentiaalisimmista hyökkääjistä.

Telegraph Football

@TeleFootball
Chelsea put £50m price tag on striker Armando Broja

✍️ @Matt_Law_DT

#TelegraphFootball | #CFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!