Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli keskiviikkona erittäin mielissään laitapuolustaja Conor Bradleyn esityksestä.

Bradley, 20, nousi viime kuun alussa Liverpoolin avauskentälliseen Trent Alexander-Arnoldin loukattua polvensa, mutta nuorukainen saattaa jatkossakin pitää paikkansa kokoonpanossa.

Viime viikonloppuna Bradley syötti kaksi maalia, kun Liverpool kaatoi Norwichin FA Cupissa 5-2. Alexander-Arnold palasi keskiviikkona kokoonpanoon, kun Liverpool isännöi Chelseaa Valioliigassa, mutta Bradley oli hänen sijastaan avauksessa ja näytti kykynsä toden teolla.

Bradley urakoi Chelseaa vastaan 67 minuuttia ja tilastoi itselleen yhden osuman ja kaksi maalisyöttöä. Peli päättyi Liverpoolin 4-1-voittoon.

– Hän on uskomaton. Kannattajat lauloivat jo hänen nimeään. Hän on lennossa ja syystäkin. Hän tekee kovasti töitä ja on loistava jalkapalloilija. Kesällä sanottiin, että tarvitsemme toisen oikean laitapuolustajan, mutta suhtauduimme Conoriin hyvin myönteisesti, kommentoi Klopp TNT Sportsille.

– Hänellä on seuran suurimmat puolestapuhujat, Pep Ljinders (apuvalmentaja) on aina puhunut minulle hänestä. Minun työni on helpointa, minun täytyy vain laittaa heidät (nuoret) kentälle.

Conor Bradley

@conorbradley03
Special night at Anfield ! +3 ⚽️🅰️🅰️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!