Wolverhampton on lopettanut neuvottelut, joiden oli määrä tuoda Corinthiansin hyökkääjä Yuri Alberto Valioliigaan, kertoo Athletic.

Seurat olivat päässeet periaatteessa sopuun loppukauden lainasopimuksesta, joka olisi sisältänyt osto-option, mutta Wolves vetäytyi neuvotteluista.

Athleticin mukaan syynä oli se, että Alberton, 22, agentit vaativat neuvottelujen loppusuoralla lisää rahaa.

Aiemmin tällä viikolla Chelsea hylkäsi Wolverhamptonin lainatarjouksen Armando Brojasta, mutta Wolves on tiettävästi yhä kiinnostunut Albanian maajoukkuekärjestä.

Alun perin Chelsea oli valmis luopumaan Brojasta, 22, tässä kuussa vain pysyvällä siirrolla tai lainadiilillä, joka sisältäisi ostovelvoitteen. Tuo mahdollisuus on yhä olemassa, jos Chelsea saa pelaajasta haluamansa korvauksen.

Tuoreiden tietojen mukaan Broja on nyt saatavilla myös puhtaasti lainasiirrolla, mutta vain siinä tapauksessa, että Chelsea saa diilistä ”merkittävän” korvauksen ja takeet siitä, että hän pääsee pelaamaan.

BBC:n mukaan Chelsea haluaa puolen vuoden lainapestistä viiden miljoonan punnan korvauksen, mikä saattaa olla liikaa Wolvesille.

Wolverhamptonin päävalmentaja Gary O’Neil haluaisi vahvistaa ryhmäänsä luontaisella ysipaikan pelaajalla.

SIIRRY TÄSTÄ DEADLINE DAYN LIVE-SEURANTAAN!

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Wolves pull out of deal to sign Corinthians striker Yuri Alberto. Agreement in principle for 22yo Brazil int’l to join (loan + buy option) but broke down on issues over finances involved + 11th-hour request by agents for extra money @TheAthleticFC #WWFC theathletic.com/live-blogs/tra…
theathletic.com

Wolves pull out of Yuri Alberto deal

Wolverhampton Wanderers have pulled out of a deal to sign striker Yuri Alberto from Corinthians. The Premier League club had an agreement in principle for the 22-year-old Brazil international to join...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!