Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Kobbie Mainoo on kovaa vauhtia matkalla kannattajien uudeksi suosikiksi.

Unitedin akatemian kasvatti on viime viikkoina vallannut entistä isompaa roolia toivuttuaan nilkkavammasta, joka piti hänet sivussa alkukaudesta.

Tiistaina Mainoo, 18, onnistui maalinteossa toisessa ottelussa peräkkäin, kun hän ratkaisi Unitedille dramaattisen 4-3-vierasvoiton Wolverhamptonista Valioliigassa. Nuorukainen vei länget yhdeltä vastustajalta, eteni rangaistusalueelle ja laukoi kierteisen kudin takanurkkaan 97. minuutilla.

– Tämä on unelmien täyttymys. Tämä on kova paikka tulla pelaamaan, meidän oli saatava voitto, kommentoi Mainoo TNT Sportsille.

– En ole vieläkään sisäistänyt sitä. Rehellisesti sanottuna minusta tuntuu yhä siltä kuin näkisin unta. Valioliigassa pelaaminen lapsuuden seurassani on ollut uskomatonta. Nyt on kyse siitä, että yritämme voittaa lisää pelejä.

Mainoo jakoi kiitosta Unitedin kapteenille Bruno Fernandesille.

– Hän on hyvä roolimalli, jota voi ihailla, ja kentälle pääseminen hänen kanssaan on ihan hullua.

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag oli mielissään Mainoon esityksestä, mutta hän olisi halunnut nähdä isomman voiton tulostaululla.

– On hienoa nähdä joukkueen henki ja sitkeys, erityisesti Kobbie Mainoossa.

– Minulla on ristiriitaisia tunteita pelistä. Toisaalta olen hyvin tyytyväinen. Tietenkin tämä oli valtava voitto, ja uskon, että puolueettomalle katsojalle se oli hienoa katsottavaa.

– Mutta kun managerina näkee, että joukkueesi hallitsee peliä tunnin ajan, sinun pitäisi johtaa 3-0 tai 4-0 tunnin kohdalla. Lisäksi meidän pitäisi hallita paremmin tapahtumia, joista päästimme maaleja. Näin ei voi tapahtua.

Manchester United

@ManUtd
Right on cue at Molineux: Kobbie Mainoo.

#MUFC || #WOLMUN

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!