Real Betis sanoo, että tietokoneongelma on romuttanut heidän yrityksensä hankkia keskikenttäpelaaja Pablo Fornals West Hamista.

Sky Sportsin mukaan seurat olivat sopineet reilun kahdeksan miljoonan euron siirrosta, joka olisi vienyt Fornalsin, 27, Espanjaan, mutta kauppa ei toteutunut takarajaan mennessä.

La Ligan sivuilla Fornals on jo lisätty Betisin joukkueeseen, mutta kumpikaan seura ei ole vahvistanut siirron menneen läpi.

Valioliigan ja La Ligan siirtoikkunat menivät kiinni torstaina, mutta Betisin toimitusjohtaja Ramos Alarcon sanoo, että siirto yritetään saada vielä maaliin.

– Fornalsin kanssa oli viime hetken ongelma, joka johtui luultavasti tietokoneongelmasta.

– Betis lähetti kaikki asiakirjat oikein ja ajoissa, ja West Hamilla näyttää olleen tietokoneongelma. Se ei ollut pelkästään Betisin kanssa, vaan myös muiden kauppojen kanssa. Toivomme, että se ratkeaa lähipäivinä.

– Uskomme, että tilanne pystytään ratkaisemaan tietokoneongelman myötä. Työskentelemme sen parissa ja olemme optimistisia.

Kyseessä ei ollut West Hamin ainoa pelaajakauppa, jossa ilmeni ongelmia siirtoikkunan päätöspäivänä. Lyon julkaisi siirtoikkunan sulkeuduttua tiedotteen, jossa se syyttää Hammersia laitahyökkääjä Saïd Benrahman siirron kariutumisesta.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Real Betis say Pablo Fornals’ move from West Ham collapsed because of computer issues. They hope FIFA will retrospectively allow him to join because of this. 👀

(Source: Sky Sports)

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!