Lyon syyttää West Hamia laitahyökkääjä Saïd Benrahman siirron kariutumisesta, kertoo BBC.

Benrahman, 28, oli määrä siirtyä lainalle Ranskan suurseuraan, mutta Hammers vahvisti, että diiliä ei saatu vietyä maaliin ennen siirtoikkunan umpeutumista.

Lyonin mukaan siirto jäi toteutumatta, koska West Ham ei ryhtynyt tarvittaviin toimiin asioiden loppuunsaattamiseksi ”toistuvista muistutuksista” huolimatta.

Tiedotteessaan Lyon kritisoi West Hamin ”käsittämätöntä käyttäytymistä” ja lisää: ”Olympique Lyonnais pahoittelee syvästi tätä tilannetta ja päätöstä, joka osoittaa West Hamin syvää kunnioituksen puutetta instituutiota ja pelaajaa kohtaan”.

Lyon sanoi myös, että se ”pidättää itsellään oikeuden toteuttaa kaikki tarvittavat menettelyt, jotka ovat tarpeen kaupan vahvistamiseksi myöhemmin, ja pitää West Hamia tarvittaessa vastuussa”.

Benrahma siirtyi Hammersiin kesällä 2020 lainalle Brentfordista. Puoli vuotta myöhemmin diili muuttui pysyväksi siirroksi 23,1 miljoonalla eurolla. Algerialaislaituri on jäänyt tällä kaudella vähäiselle vastuulle pelaten Valioliigassa vain 615 minuuttia.

Seitsemän Ranskan-mestaruutta voittanut Lyon on ajautunut tällä kaudella vaikeaan tilanteeseen ja taistelee putoamista vastaan.

Olympique Lyonnais

@OL
ℹ️ Les raisons de l'échec du transfert de Saïd Benrahma.

Toutes les informations ⤵️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!