Manchester Unitedin keskikenttäpelaajaa Kobbie Mainoota tarkkaillaan A-maajoukkueeseen, sanoo Englannin päävalmentaja Gareth Southgate.

Mainoo, 18, on edustanut nuorten maajoukkueissa synnyinmaataan Englantia, mutta hänellä olisi vanhempiensa kautta mahdollisuus edustaa myös Ghanaa, joka on kiinnostunut nuorukaisesta.

– Hän on pärjännyt loistavasti. En ole varma, että hänestä tulee välttämättä puolustava keskikenttäpelaaja. Hän on melko etenevä pelaaja, mutta hänellä on ollut upea alku uralleen, ja on hyvä seurata häntä jatkoa ajatellen, kommentoi Southgate Athleticin mukaan.

Mainoo pelaa läpimurtokauttaan Unitedin edustusjoukkueessa, jossa hän on nyt esiintynyt 16 kertaa. Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Fabrizio Romanon tietojen pohjalta, että Manchester United haluaa tehdä hänen kanssaan uuden sopimuksen.

Linkki twiittiin.