Saïd Benrahma siirtyi tammi-helmikuun vaihteessa West Hamista lainalle Lyoniin.

Lainassa on mukana osto-optio. 

Lainasiirto näytti jo kaatuvan, sillä West Ham lähetti virheellisiä dokumentteja FIFA:lle, eikä siirtoa lopulta rekisteröity ennen siirtoikkunan päättymistä. Lyon haki kuitenkin erikoislupaa ja sai lopulta lainasiirron maaliin.

Benrahma jäi tällä kaudella varsin pienelle vastuulle West Hamissa. Laitahyökkääjä kertoi lehdistötilaisuudessaan, miksi päätti jättää West Hamin siirtyäkseen Ranskaan.

– Minulle jäi ikävä maku siitä, ettei asiat toimineet kannaltani Ranskassa. Minun oli lähdettävä ulkomaille, ja siellä asiat toimivat. Haluan osoittaa pystyväni menestymään Ranskassa. Kasvoin Ranskassa ja vietin täällä vuosikausia. Olen seurannut Ranskan pääsarjaa pikkupojasta lähtien. Haluan menestyä täällä.

– Lyon on suuri seura ja silloin, kun he soittavat sinulle, ei siitä kieltäydytä. Tarvitsin juuri tällaista projektia. Minulla oli muitakin vaihtoehtoja, mutta tämä päätös on suoraan sydämestäni. Uskon, että minulla on täällä hauskaa. Mielestäni tein oikean ratkaisun.

Benrahma muutti 15-vuotiaana kotimaastaan Algeriasta Ranskaan. Benrahma vietti Ranskassa kahdeksan vuotta ennen siirtoaan Englannin kentille.

LUE MYÖS