Sven-Göran Eriksson liittyy Liverpoolin valmennusryhmään maaliskuussa pelattavaan ystävyysotteluun Liverpoolin ja Ajaxin legendojen välillä.

Eriksson, 75, kertoi viime kuussa, että hänellä on ”parhaassa tapauksessa vuosi” elinaikaa, koska hänellä on todettu syöpä, jota ei voida leikata.

Ruotsalaisvalmentaja kertoi myös olevansa Liverpoliin kannattaja ja sanoi, että hän on aina haaveillut punapaitojen valmentamisesta.

Asiasta kuultuaan Liverpoolin kannattajat kampanjoivat sen puolesta, että Eriksson voisi toimia valmentajana Ajaxin legendoja vastaan.

Tiistaina Liverpool kertoi tiedotteessaan, että Eriksson liittyy hyväntekeväisyysottelun valmentajaryhmään, jossa ovat hänen lisäkseen muun muassa seuralegendat Ian Rush, John Barnes ja John Aldridge.

– Kaikki seuraan ja LFC-säätiöön liittyvät tahot odottavat innolla, että pääsevät toivottamaan LFC-kannattaja Svenin ja hänen perheensä lämpimästi tervetulleeksi Anfieldille.

Eriksson valmensi Englannin miesten maajoukkuetta vuosina 2001-2006 ja luotsasi Englannin-kentillä myös Manchester Cityä ja Leicesteriä.

Liverpool FC

@LFC
We are delighted to confirm Sven-Goran Eriksson will be part of the #LFCLegends management team for the game against Ajax Legends at Anfield 🔴

More info: lfc.tv/49dBh2u

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!