Etelä-Korean jalkapalloliitosta (KFA) on vahvistettu, että Tottenhamin tähtihyökkääjä Son Heung-min loukkasi sormensa rähinöinnissä maajoukkuekaveriensa kanssa.

Välikohtaus sattui viime viikon alussa, kun Etelä-Korea valmistautui Aasian mestaruuskisojen välierään Jordaniaa vastaan.

Son, 31, hermostui, kun osa nuoremmista pelaajista lähti ottelua edeltävänä iltana kiireellä joukkueen ruokailusta mennäkseen pelaamaan pöytätennistä. Son ärähti asiasta ja käski heitä istumaan alas, mutta nuoriso-osasto kuittaili kapteenille ”epäkunnioittavasti” takaisin.

Sanaharkka yltyi nopeasti kahakaksi ja pelaajat oli revittävä toisistaan irti. Tilanteen tuoksinassa Sonilta meni sormi sijoiltaan.

Seuraavana päivänä Etelä-Korea hävisi Jordanialle 0-2, eikä se saanut yhtään laukausta kohti maalia. Son pelasi semifinaalissa sormet teipattuna.

KFA:n edustaja vahvisti Korea Heraldille tapahtumien kulun.

– Se (kahakka) tapahtui, kun jotkut nuoret pelaajat menivät pelaamaan pöytätennistä, ja Son Heung-min ja muut vanhemmat pelaajat ottivat siitä nokkiinsa. Pelaajat vaihtoivat muutaman sanan ja Son loukkasi sormensa siinä yhteydessä.

Son nostettiin täksi kaudeksi myös Tottenhamin kapteeniksi. Hän on pelannut Spursissa kuluvalla sesongilla 22 ottelua tehden niissä yhteensä 12 maalia ja syöttäen kuusi.

EuroFoot

@eurofootcom
🚨🇰🇷 A big fight occured during South Korea's Asian Cup tournament...

Kang-In Lee was at the centre of the issue with some other players asking Klinsmann to exclude him.

As a result of the incident, Son's finger was discolated trying to seperate players, reports Yonhap. 😳

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!